Zpět na blog
Ostatní

Ukázky prací studentů kurzu Web Designer

Skillmea
18.01.2015
1 minuta čtení
Ukázky prací studentů kurzu Web Designer
Prohlédněte si ukázky prací studentů našeho košického  kurzu Web Designer , kteří během 72 hodin na kurzu a dalších desítek hodin strávených samostudiem a zkoušením, vytvořili tyto weby. Studenti neměli téměř žádné předchozí zkušenosti s tvorbou webů, takže pod vedením lektora  Matúše  odvedli opravdu skvělou práci.

První měsíc se věnovaly jen HTML a CSS, neboli úlným základům, na kterých stojí každá webstránka. V dalším měsíci weby přizpůsobily pro prohlížení na mobilních zařízeních, jelikož v současnosti již téměř 50% uživatelů přistupuje na web z tabletů nebo mobilů. Poslední 3. měsíc jsme se věnovali JavaScriptu a jQuery, pomocí kterých jsou webové stránky oživeny různými animacemi a efekty.


2 studenti získali námi avizovanou  stáž u lektora Matúše , takže budou na denní bázi v kontaktu s kódováním a prací na reálných projektech. Všem držíme palce ve svém dalším rozvoji, spoustu dobrých webů a spokojených klientů ;) 


Konkrétní ukázky prací
Personální stránka Matouše
Matoušův web pro SKI Dubovice
Mirka vytvořila web pro chovatelskou stanici
Petrin web zprostředkovává práci pro zdravotní sestry
Zuzanin web je zaměřen na projekci a realizaci zahrad

Pokud se chceš také naučit tvořit webové stránky od úplných základů, v Košicích budeme otevírat další kurz. Stačí se nezávazně  přihlásit  a počkat na zveřejnění termínu ;)
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách